Inschrijfformulieren 2019

Ja

Ik wil graag meer informatie over Sponsoring van het
Zomercarnaval te Zevenbergschen Hoek
Update
EVEN EEN TERUG BLIK
ZOMERCARNAVAL 2018

Wat een geweldig jaar, een jaar om bij te schrijven in de boeken.

Vrijdagavond:
Een gezellig gevulde optocht met maar liefst 155 deelnemers verdeeld in verschillende categorie├źn.
Een DJ avond met o.a. DJ miss Puss, DJ duo Sven & Rolf, DJ Pat B en DJ D-vinity.
En natuurlijk een een vol zomerplein met zingend en springend publiek.

Zaterdagochtend:
Zijn we gestart met de kinderochtend waar diverse knutselactiviteiten, boogschieten, blik gooien en natuurlijk de ballonwedstrijd niet mochten ontbreken. Dit jaar als knaller kwam 'Dance Kids' een dans workshop geven. Alle kinderen lieten hun beste dans moves zien.
We kunnen dus zeker spreken over veel jeudig talent in Zevenbergschenhoek.

Zaterdagmiddag:
Om 14:00 kwam voor de oudere jeugd, lees 50+, het 'Mades mee zingkoor' om de middag te verzorgen. Verschillende oud Hollandse liedjes kwamen voorbij. En zelfs de 90+ plussers van ons dorp wisten de liedjes nog feilloos mee te zingen.

Zaterdagavond:
Hebben we afgesloten met een feestavond, verzorgt door DJ Luc.
Hij voelde het publiek super aan en wist precies wat het zomerplein graag wilde horen.
Om de avond nog meer power te geven hebben we optredens gehad van de artiesten Marco Kanters en Frank Verkooyen. Echter maakte dit alles het plaatje nog niet helemaal compleet.... Als klap op de vuurpijl zijn dit jaar voor het eerst Caribische Danseressen aanwezig geweest om een deel van de avond ons van vermaak te voorzien.

Beide avonden is een unieke loterij gehouden waarbij de hoofdprijs winnaars zelf hun prijs mochten kiezen. Keuze uit een televisie, wasmachine of stofzuiger.
Dat waren pas prijzen om mee thuis te komen!

Zondag:
Met een tevreden opkomst bij de Dorpsbrunch, zijn we de zondag gestart aan de laatste dag van de Zomercarnaval 2018.

Waneer de sportieve jeugd ontwaakt is start rond 13:00 de zevenkamp. 5 teams hebben tegen elkaar gestreden om de bidons en de beker binnen te slepen. Dit jaar was het team vd Klundert iedereen te slim en te snel af tijdens de hindernissen, krachtspellen en Obstacels !

Foto's:
Ook dit jaar hebben wij ons gehele progamma weer vast gelegd.
Kunt u zich niet meer zoveel herrineren van de feestavonden of bent u erg benieuwd naar de actie foto's? Klik dan snel op bovenstaande knop
'Foto's Zomercarnaval'

Wij als bestuur, kijken terug op een fantastische jaar en hebben wederom genoten van de flinke opkomsten bij de verschillende activiteiten.

Bedankt:
Alle vrijwilligers, sponsoren, barpersoneel, optochtdeelnemers, kinderen, jeugd, senioren, brunchliefhebbers, sportieve zevenkamp teams, feestvierende mensen en natuurlijk onze prachtige miss Jennifer Lambregts...  
                               BEDANKT!   
Zonder jullie hadden we dit niet mogelijk kunnen maken.

Tot volgend jaar,
Zomercarnaval ZBH

Het bestuur:
Antoine Broere, Johan Deijkers, Jeanne Deijkers , Claudia Mouwen , Fred Mouwen , Cok van Oosterhout , Connie Stam & Marga Kortsmit - Brant.